Maakuntien verkostojärjestöjen neuvottelukunnan puheenjohtajaksi KYTin toiminnanjohtaja Tiina Sivonen

Maakuntien verkostojärjestöjen neuvottelukunta on 7.5.2020 perustettu valtakunnallinen toimija, joka edistää maakuntien järjestöjen keskinäistä yhteistyötä sekä maakuntien ja valtakunnallisen vuoropuhelua.

Maakuntien verkostojärjestöjen neuvottelukunnan kokoonpano vuosille 2023–2025 on vahvistettu neuvottelukunnan kokouksessa. Neuvottelukunnassa on yksi edustaja jokaisesta maakunnasta. Keski-Suomesta neuvottelukuntaan valittiin varsinaiseksi jäseneksi Tiina Sivonen ja varajäseneksi Sanna-Kaisa Huhtala Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry:stä. Sivonen toimii myös neuvottelukunnan puheenjohtajana.

Neuvottelukunnan varapuheenjohtajana toimii tj Marja Manninen Uudeltamaalta Hyte ry:stä. Työvaliokunnassa ovat lisäksi tj Milja Karjalainen Satakunnan yhteisöt ry:stä ja tj Anna Katajala Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksestä. Sihteeriksi valittiin tj Sanna Heinonen Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry:stä. (1.6. alkaen)

Neuvottelukunnan toiminnan tavoitteena on tukea maakunnissa toimivien järjestöjen toimintaedellytyksiä sekä vahvistaa niiden äänen kuulumista valtakunnallisessa vaikuttamistoiminnassa. Neuvottelukunnassa olevat verkostojärjestöt edustavat laajasti maakuntien järjestökenttää, ja neuvottelukunnan ytimessä ovat sosiaali- ja terveysjärjestöt.

Neuvottelukunta tuo myös maakuntien äänen Järjestöjen sotemuutostuki -kokonaisuuteen, on mukana digialustoihin liittyvässä kehittämistyössä, vaikuttaa lausuntotyön kautta sekä tekee yhteistyötä keskeisten valtakunnallisten toimijoiden kanssa.

Lisätietoja: www.verkostojarjestot.fi

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: