Hankeportfolio: Päättyneet hankkeet

Koutsaamo -hanke 2016-2018

Koutsaamo on KYT ry:n hallinnoima ja TE-toimiston rahoittama työvoimapoliittinen hanke 1.5.2016-31.12.2018. Hankkeen tavoitteena on saada työnhakijat ja työnantajat kohtaamaan.

Työnhakijoille Koutsaamo tarjoaa yksilöllistä apua työnhakuun. Uraohjaajat ovat työnhakijan tukena osaamisen tunnistamisessa ja markkinoinnissa, työpaikkojen etsimisessä ja verkostoitumisessa työnantajien kanssa. Tarvittaessa mietitään yhdessä koulutusvaihtoehtoja. Koutsaamon palvelut ovat tarkoitettu pääsääntöisesti yli 12 kk:tta työttömänä olleille työnhakijoille. Pääasiallisia kohderyhmiä ovat maahanmuuttajat ja yli 30-vuotiaat korkeakoulutetut, ammatillisen koulutuksen saaneet sekä vailla ammattia olevat työnhakijat. Työnantajille Koutsaamo tarjoaa apua sopivien työntekijöiden löytämiseen ja byrokratian pyörittämiseen.

Koutsaamo on osa Uraverkosto.fi -kokonaisuutta. Muut osatoteuttajat ovat Jyvässeudun 4H-yhdistyksen 4H-Luotsaamo -hanke sekä Suomen Nuorisoseurojen Leipää ja Kulttuuria Keski-Suomessa III -hanke. Koutsaamon projektipäällikkö toimii Uraverkosto.fi:ta koordinoivana tahona.
Toimistomme sijaitsevat Kansalaistoiminnankeskus Matarassa, Matarankatu 6, 2 krs.
Toimintaamme voit tutustua uraverkosto.fi -nettisivustolla sekä Facebookissa Uraverkosto.fi

Projektipäällikkö Hanni Salo
Uraohjaaja Tuuli Sahi
Uraohjaaja Mohammad Ghadiri
mohammad.ghadiri@kyt.fi
040 728 9013 (myös WhatsApp)

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: