Osaamisella järjestöihin -hanke on käynnistynyt

Osallisuutta, osaamista, työ- ja toimintakykyä näkyväksi järjestöissä (ESR).

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n toteuttama uusi hanke käynnistyi 1.9.2020 ja toiminta-aikaa on helmikuulle 2023 asti. Hanketta rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus (ESR) ja Jyväskylän kaupunki.

Osaamisella järjestöihin -hankkeessa tuetaan osatyökykyisiä osallistujia aktivoitumiseen, sekä kannustetaan omien vahvuuksien tunnistamisessa ja omien tulevaisuuden tavoitteiden suunnittelussa. Osallisuutta ja työ- ja toimintakykyä vahvistetaan sekä harjoitetaan yksilö- ja ryhmätoimintojen, tutustumiskäyntien ja toiminnallisuuden avulla. Olemassa olevaa osaamista tunnistetaan ja sen myötä sopivia tehtäviä etsitään järjestöverkostosta. Ryhmätoimintojen käynnistymisestä tiedotetaan syyskuun puolessa välissä.

Osaamisella järjestöihin -hankkeen toiminta on kaksisuuntaista:

1) Hanke tarjoaa osallistumismahdollisuuksia ja toimintaa osatyökykyiseksi itsensä tunteville jyväskyläläisille. Toiminnan suunnittelussa ja räätälöinnissä otetaan huomioon osallistujien toimintakyky. Toiminnan aikana tunnistetaan vahvuuksia ja olemassa olevan osaamista, sekä arvioidaan työ- ja toimintakykyä.

2) Järjestöyhteistyön myötä järjestöille tarjoutuu mahdollisuus saada osaavia ja innokkaita tekijöitä. Sopivia tehtäviä ovat esim. projekti-/kausiluonteiset tehtävät, vapaaehtoistehtävät tai työsuhde.

Lisätietoja antavat hankkeen työntekijät:

  • Eija Lappi, projektipäällikkö, 0400 151 258
  • Sirpa Pekkarinen, hankekehittäjä, 044 710 9654 (7.9. alkaen)

Lisäksi hankkeessa työskentelevät:

  • Henna Takala, tiedottaja
  • Hanna Jäntti, talousassistentti

Hankkeen toimitilat sijaitsevat Kansalaistoiminnankeskus Matarassa. Matarankatu 6 A1, 40100 Jyväskylä. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kyt.fi.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

[post_grid id="2974"]