Syksyllä 2020 järjestökoulutusta ja -ryhmiä KYT-järjestöpalveluilta

Nyt nautitaan kesäisestä auringonpaisteesta ja lämmöstä, mutta syksyn varalle kannattaa jo merkata kalenteriin KYT-järjestöpalveluiden  järjestökoulutuksia ja -ryhmiä.

Tilaisuudet soveltuvat niin vapaaehtoisille, hallituksen luottamushenkilöille, kuin yhdistyksen työntekijöille.

Syksyn koulutuskalenteri julkaistaan alkusyksystä – alla olevien ennakkotietojen lisäksi myös lisää tilaisuuksia on luvassa! Ensimmäiset ilmoittautumiset aukeavat elokuussa.

Syksyn 2020 koulutuksia ja ryhmiä:

  • Meidän yhdistyksestäkö hankehakija? -koulutuksia yhteistyössä paikallisten kansalaisopistojen, Leader-ryhmien sekä Sykettä -hankkeen kanssa. Hankesuunnittelun periaatteet ja keskeiset elementit yhdistyksille. Maksuton.
  • Työnohjausryhmä pienessä yhdistyksessä yksin työskenteleville, viisi tapaamiskertaa ajalla 4.9.-11.12. perjantaisin klo 9-10.30, Jyväskylä. Voimavara- ja ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan nojautuva luottamuksellinen ryhmä pienessä yhdistyksissä ainoana palkattuna työntekijänä tai etänä kaukana kollegoista työskenteleville. Ryhmään mahtuu kahdeksan osallistujaa. Hinta: 120 e/ yhdistys.

KYT-järjestöpalveluiden koulutukset on tarkoitettu ihmisten terveyttä ja hyvinvointia edistäville yleishyödyllisille yhdistyksille.

KYT-järjestöpalveluissa tuemme, neuvomme ja koulutamme keskisuomalaisia yhdistyksiä ja yhdistämme niissä toimivia ihmisiä. Ota rohkeasti yhteyttä oman yhdistyksesi asiassa.

Lisätietoja:

Kehittämispäällikkö Katariina Luoto, katariina.luoto(at)kyt.fi, 050 400 0668

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: