Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry

KYT on osallisuuden asiantuntija ja

yhteisöjen kehittäjä.

Toiminnan tarkoitus:

Yhdistyksen tarkoituksena on yleishyödyllisin periaattein voittoa tavoittelematta kansalaisten turvallisuuden ja työllistymisen edistäminen/ syrjäytymisen ehkäiseminen sekä heikommassa sosiaalisessa asemassa olevien kansalaisten olosuhteiden ja oman elämän hallinnan parantaminen.

Yhdistyksen tarkoituksena on lisäksi edistää ja tukea jäsentensä välistä yhteistoimintaa ja työtä yhdistyksen tarkoituksen saavuttamiseksi.

Tavoittelemme maailmaa, jossa jokaisella on mahdollisuus kuulua itselleen merkitykselliseen yhteisöön ja osallistua mielekkääseen tekemiseen.

Arvot:

  • asiakas- ja järjestölähtöisyys
  • innovatiivisuus
  • luottamus
  • yhdenvertaisuus

VISIO: KYT on valtakunnallinen vaikuttaja ja keskisuomalainen kehittäjä, joka vahvistaa kohtaamisia, ymmärrystä ja toimijuutta.

KYTin toiminnoissa ja kehittämistyössä edistetään ihmisten osallisuutta

  • omassa elämässä: elämän hallittavuus, ennakoitavuus ja ymmärrettävyys
  • yhteisöissä ja vaikuttamisessa: kokemus kuulumisesta yhteisöön ja mahdollisuudesta vaikuttaa asioihin
  • paikallisesti, yhteinen hyvä: yhteisten asioiden ja alueen elinvoiman edistäminen paikallisesti

KYT on vahva kansalaisyhteiskunnan puolustaja

KYT tekee valtakunnallista ja maakunnallista vaikuttamistyötä kansalaisyhteiskunnan autonomisuuden ja toimintaedellytysten turvaamiseksi. Vaikuttamistyötä tehdään yhdessä valtakunnallisten toimijoiden kuten maakuntien verkostojärjestöjen neuvottelukunnan sekä maakunnallisten ja paikallisten verkostojen kanssa.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Artikkelit

Miltä näyttää järjestöyhteistyön tila Keski-Suomen hyvinvointialueella tällä hetkellä? Mitä asioita on vielä avoimena? Toiminnanjohtajamme Tiina Sivonen koosti listan järjestöyhteistyön osalta vielä toistaiseksi auki olevista asioista.
Lue lisää
KYTin henkilöstöä valmiina juhlaan
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki eli KYT vietti viime vuonna suurta juhlaa, kun yhdistyksemme täytti 20-vuotta. Sekä yhteisömme arkeen että juhlatunnelmiin, voit palata lukemalla uunituoreen 2021- toimintakertomuksemme.
Lue lisää
Yhtämatkaa-somekampanjan kuvituskuva Uraverkosto KYT
Keskisuomalaiset järjestöt tekevät vaikuttavaa ja merkittävää työtä työllisyyden edistämiseksi. Järjestöt ovat ketteriä matalan kynnyksen toimijoita kulkemaan #yhtämatkaa toimintaan osallistuvien asiakkaiden, työnantajien sekä julkisen sektorin kanssa.
Lue lisää
On May 18th, 2022, KYT will host a special session in Matara with presentations and discussion on civil society and civic space in Finland and
Lue lisää