Luontovoimaa!

Luontovoimaa! -hanke on maahanmuuttajanaisille sekä naisille, jotka haluavat toimia vapaaehtoisina luontoystävinä maahanmuuttajanaisille Jyväskylässä. Liikumme naisten kanssa Jyväskylän asuinalueiden lähiluonnossa sekä autamme heitä valjastamaan omia voimavaroja käyttöön erilaisin luonto- ja taidelähtöisin menetelmin.

Hankkeen päätavoitteena on vahvistaa haavoittuvassa asemassa olevien naismaahanmuuttajien tukiverkostoa kouluttamalla heille kantasuomalaisista naisista rinnalle kulkijoita luonnossa liikkumiseen. Hankkeessa opetellaan tunnistamaan ja käyttämään omia voimavaroja muun muassa luontoa ja erilaisia taidelähtöisiä menetelmiä hyödyntäen.

Luontovoimaa! -hankkeen rahoittaja on Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) ARVOKAS -eriarvoisuuden vähentämisen avustusohjelmasta. Hanketta hallinnoi Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry. Sen toiminta-aika on 1.8.2018 – 31.12.2021.

Yhteystiedot:

hankepäällikkö Tiina Miettinen
puhelin 050 382 3273
tiina.miettinen(at)kyt.fi

hankekehittäjä Jenni Helin
puhelin 050 4777 337
jenni.helin(at)kyt.fi

Hankkeen Facebook-sivut: https://www.facebook.com/luontovoimaa/

Huom! Tule tapaamaan meitä torstaina 16.1.2020 Jyväskylän kaupunginkirjastoon. Siellä on Vapaaehtoismessut. Kerromme mielellämme toiminnastamme sekä vapaaehtoismahdollisuuksista hankkeessamme. Olemme paikalla kello 13 – 18. Nähdään!

Tiina ja Jenni

 

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: