Sepänkeskus

Kokoustilat – Sepänkeskus, Jyväskylä

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ylläpitää Sepänkeskusta tammi- ja helmikuun 2024. Tämän jälkeen toiminta siirtyy Jyväskylän kaupungille. KYT ei korvaa tilan vuokraajalle tästä muutoksesta aiheutuvia mahdollisia kustannuksia.

Tilat

Tarjoamme kokous- ja juhlatiloja erilaisten organisaatioiden ja yksityishenkilöiden käyttöön Jyväskylän keskustasta. Asiakkaan on mahdollista vuokrata erikokoisia tiloja aina 10 hengen kokoushuoneesta suureen 200 hengen saliin. Kokoustilojen lisäksi Sepänkeskuksesta on mahdollista vuokrata myös toimistotiloja. Sijaitsemme osoitteessa Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä.

Sepänkeskus on palvellut erilaisia kansalaistoiminnan muotoja vuodesta 1993 lähtien. Alun perin vuonna 1940 tehtaaksi valmistuneessa rakennuksessa ehti toimia myös Jyväskylän Yliopiston kemian laitos vuoteen 1993 saakka. Perintönä tästä ajasta ovat säilyneet huoneiden tiedepainotteiset nimet. Nykyisin Sepänkeskus on Jyväskylän kaupungin omistama, ja rakennus on ollut KYT ry:n hallinnoima vuodesta 2012 lähtien. Keski-Suomen museo on arvottanut rakennuksen paikallisesti arvokkaaksi, ja Sepänkeskus on suojeltu julkisivun osalta.

Kulku Sepänkeskukseen tapahtuu Kyllikinkadun puolelta. Pihassa on parkkipaikka, jonka lisäksi vierestä kulkevien Kyllikinkadun ja Yrjönkadun varrelta löytyy kiekkopaikkoja. Rakennuksen ulkopuolella on helppokulkuiset liuskat liikuntarajoitteisia varten. Sepänkeskuksen keskivaiheilla on portaikon yhteydessä pyörätuolinostin toiseen kerrokseen. Inva-WC sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Sepänkeskuks on julistautunut syrjinnästä vapaaksi alueeksi.

Lisätietoja

Sepänkeskus aulapalvelut, palvelee:

  • ma-to: 8:00 – 18:00
  • pe: 08:00 – 14:00

050 576 9979
sepankeskus@kyt.fi

Tuula Kyyrönen
Yhteisövastaava
050 340 9304
tuula.kyyronen@kyt.fi

Yleistä tilojen varauksista

Osa tiloista on varustettu kiinteällä videotykillä, jonka lisäksi tarjoamme siirrettävää videotykkiä tiloihin, joista sitä ei löydy. Aulapalveluista saa myös lainaan kannettavan tietokoneen. Ilmoita tarvittavista laitteista hyvissä ajoin, mieluiten varauksen yhteydessä tai viimeistään viikkoa ennen käyttöä!

Kokous- ja toimitilavuoroja haetaan Sepänkeskuksesta (Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä) saatavilla tai alla olevista tilahakemuslinkeistä tulostettavilla lomakkeilla. Hakemukset palautetaan Sepänkeskukseen allekirjoitettuna joko paperitse tai skannattuna sähköpostitse. Säännöllisistä tilavuoroista peritään kausimaksu. Kokous- ja toimitiloja voi varata myös tunti/päivävuokralla tilapäistä käyttöä varten. Säännöllisiä kokous- ja toimintavuoroja voi hakea ympäri vuoden, mutta pääsääntöisesti niitä myönnetään korkeintaan vuodeksi eteenpäin.

Sepänkeskuksen toiminnan jatkuminen vuonna 2024 on kiinni Jyväskylän kaupungin rahoituksesta.

Tilahakemus, vakituiset vuorot

Tilahakemus, tilapäiset vuorot

Toimistotilojen vuokraus

Sepänkeskuksessa ei ole tällä hetkellä vapaita toimistotiloja tarjolla.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Kokoustilat, Sepänkeskus

[post_grid id="1170"]

Tutustu myös Kansalaistoiminnankeskus Mataran tiloihin