Osaamisella järjestöihin -hanke

Osallisuutta, osaamista, työ- ja toimintakykyä näkyväksi järjestöissä (ESR).

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n toteuttama uusi hanke käynnistyi 1.9.2020 ja toiminta-aikaa on helmikuulle 2023 asti. Hanketta rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus (ESR) ja Jyväskylän kaupunki.

Osaamisella järjestöihin -hankkeessa tuetaan osatyökykyisiä osallistujia aktivoitumiseen, sekä kannustetaan omien vahvuuksien tunnistamisessa ja omien tulevaisuuden tavoitteiden suunnittelussa. Osallisuutta ja työ- ja toimintakykyä vahvistetaan sekä harjoitetaan yksilö- ja ryhmätoimintojen, tutustumiskäyntien ja toiminnallisuuden avulla. Olemassa olevaa osaamista tunnistetaan ja sen myötä sopivia tehtäviä etsitään järjestöverkostosta.

TIEDOTE 26.2.2021

Osaamisella järjestöihin -hankkeen ryhmät siirtyvät etätyöskentelyyn 8.3. uusien koronalinjausten mukaisesti . Paluu normaaliin ryhmätoimintaan tapahtuu pääsiäisen jälkeen 6.4., ellei toisin ilmoiteta. Lisätietoja:

  • Eija Lappi, projektipäällikkö, 0400 151 258
  • Sirpa Pekkarinen, hankekehittäjä, 044 710 9654

Osatyökykyinen Jyväskyläläinen, ota yhteyttä!

Tarjoamme osallistumismahdollisuuksia ja toimintaa osatyökykyiseksi itsensä tunteville jyväskyläläisille. Toiminnan aikana tunnistetaan vahvuuksia ja olemassa olevaa osaamista, sekä arvioidaan työ- ja toimintakykyä. Osallistujille etsitään sopivia työtehtäviä yhteistyöjärjestöistä.

Maksuton 4,5 kk valmennus sisältää: 2 vk yksilöhaastatteluja ja -tehtäviä, 2 kk ryhmätoimintaa 2 kk ja järjestömaailmaan tutustumista. Toimintaa päivisin (ti-to), Matarankatu 6:ssa. Soveltuu työttömille ja työmarkkinoiden ulkopuolella oleville.

Mukaan ”Otto” -hankkeeseen voit hakea sähköpostitse otto@kyt.fi tai olemalla suoraan yhteydessä Sirpaan tai Eijaan, joiden yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Ajankohtaista hankkeessa

SiMo-toiminta alkaa Huhtasuolla. Lue esite tästä!

Järjestöt OHOI! Osaamista näkyvissä

Hankkeemme tarjoaa osatyökykyisille jyväskyläläisille taitojen ja tietojen päivittämistä ja valmennusta järjestömaailman työtehtäviin. Onko teidän järjestössänne sellaisia vapaaehtois- ja työtehtäviä, jotka sopisivat keikkaluonteisille tehtäville tai työkokeiluihin? Entä tarvitsetko kausityövoimaa tai talkooapua? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Hankkeen yhteystiedot

  • Eija Lappi, projektipäällikkö, 0400 151 258
  • Sirpa Pekkarinen, hankekehittäjä, 044 710 9654

Lisäksi hankkeessa työskentelevät osa-aikaisesti:

  • Henna Takala, tiedottaja
  • Hanna Jäntti, talousassistentti

Facebook: @osaamisellajarjestoihin

Instagram: @osaamisella_jarjestoihin

Hankkeen toimitilat sijaitsevat Kansalaistoiminnankeskus Matarassa. Matarankatu 6 A1, 40100 Jyväskylä. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kyt.fi.

Rekisteriselosteet ja tietosuoja

ESR-hankkeeseen osallistuvilta kerätään tietoja, joiden syistä ja käyttötarkoituksista voit lukea enemmän tästä linkistä.

ESR:n rekisteriseloste.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: