OTTO Osaamisella järjestöihin -hanke

Osallisuutta, osaamista, työ- ja toimintakykyä näkyväksi järjestöissä (ESR).

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n toteuttama uusi hanke käynnistyi 1.9.2020 ja toiminta-aikaa on helmikuulle 2023 asti. Hanketta rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus (ESR) ja Jyväskylän kaupunki.

Osaamisella järjestöihin -hankkeessa tuetaan osatyökykyisiä osallistujia aktivoitumiseen, sekä kannustetaan omien vahvuuksien tunnistamisessa ja omien tulevaisuuden tavoitteiden suunnittelussa. Osallisuutta ja työ- ja toimintakykyä vahvistetaan sekä harjoitetaan yksilö- ja ryhmätoimintojen, tutustumiskäyntien ja toiminnallisuuden avulla. Olemassa olevaa osaamista tunnistetaan ja sen myötä sopivia tehtäviä etsitään järjestöverkostosta.

Osatyökykyinen Jyväskyläläinen, ota yhteyttä!

Tarjoamme osallistumismahdollisuuksia ja toimintaa osatyökykyiseksi itsensä tunteville jyväskyläläisille. Toiminnan aikana tunnistetaan vahvuuksia ja olemassa olevaa osaamista, sekä arvioidaan työ- ja toimintakykyä. Osallistujille etsitään sopivia työtehtäviä yhteistyöjärjestöistä.

Maksuton 4,5 kk valmennus sisältää: 2 vk yksilöhaastatteluja ja -tehtäviä, 2 kk ryhmätoimintaa 2 kk ja järjestömaailmaan tutustumista. Toimintaa päivisin (ti-to), Matarankatu 6:ssa. Soveltuu työttömille ja työmarkkinoiden ulkopuolella oleville.

Mukaan ”Otto” -hankkeeseen voit hakea sähköpostitse otto@kyt.fi tai olemalla suoraan yhteydessä Sirpaan tai Eijaan, joiden yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Järjestöt OHOI! Osaamista näkyvissä

Hankkeemme tarjoaa osatyökykyisille jyväskyläläisille taitojen ja tietojen päivittämistä ja valmennusta järjestömaailman työtehtäviin. Onko teidän järjestössänne sellaisia vapaaehtois- ja työtehtäviä, jotka sopisivat keikkaluonteisille tehtäville tai työkokeiluihin? Entä tarvitsetko kausityövoimaa tai talkooapua? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Yhteystiedot

  • Eija Lappi, projektipäällikkö, 0400 151 258
  • Sirpa Pekkarinen, hankekehittäjä, 044 710 9654

Lisäksi hankkeessa työskentelevät osa-aikaisesti:

  • Henna Takala, tiedottaja
  • Hanna Jäntti, talousassistentti

Hankkeen toimitilat sijaitsevat Kansalaistoiminnankeskus Matarassa. Matarankatu 6 A1, 40100 Jyväskylä. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@kyt.fi.

Hankkeen ajakohtaisia uutisia somekanavissamme:

Facebook: @osaamisellajarjestoihin

Instagram: @osaamisella_jarjestoihin

Rekisteriselosteet ja tietosuoja

ESR-hankkeeseen osallistuvilta kerätään tietoja, joiden syistä ja käyttötarkoituksista voit lukea enemmän tästä linkistä.

ESR:n rekisteriseloste.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Blogi

Nostalgisissa elokuvissa talonmies Pikkarainen lakaisee pihakatua. Korttelin naiset ripustavat yhdessä pyykkiä narulle. Huolto pelaa ja tietotoimisto toimii. Rapussa soi ovikello. Read more
Kuvassa auton renkaista tehty norsu
Nykyajan työelämä on kuin yksi suuri maailmanpyörä, jossa toiset nääntyvät taakkansa alle, työn paljouteen, ja toisilla sitä ei ole lainkaan. Read more
Värikkäitä sukkia ripustettuna naulakkoon.
Puhelin soi. Vastaan, ”Osaamisella järjestöihin, Eija Lappi”.  Arka ääni esittelee itsensä ja kertoo, että on kuullut Otto-hankkeesta. Onkohan hän soittanut Read more