Sepänkeskus

Kokoustilat – Sepänkeskus, Jyväskylä

Kokoustilat ja juhlatilat organisaatioiden ja yksityisten käyttöön Jyväskylän keskustasta. Sepänkeskus on palvellut kansalaistoimintaa vuodesta 1993 lähtien. Se sijaitsee keskellä kaupunkia osoitteessa Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä.

Alunperin vuonna 1940 tehtaaksi valmistunut Sepänkeskuksen rakennus on Jyväskylän kaupungin omistama. Se on ollut KYT ry:n hallinnoima vuodesta 2012 lähtien. Kolmannen sektorin organisaatiot ja yritykset voivat vuokrata talosta kokoustiloja erikokoisiin ja tyyppisiin tilaisuuksiin. On myös mahdollista vuokrata pysyvämpiä toimisto- ja varastotiloja.

Rakennuksen ulkopuolella on helppokulkuiset liuskat liikuntarajoitteisia varten. Rakennuksen keskivaiheilla on portaikon yhteydessä pyörätuolinostin. Inva-WC sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa.

Kokoustilat ja ryhmätilat
Sepänkeskuksen tilat ovat varattavissa järjestöille ja ryhmille sekä koulutuskäyttöön ja yksityistilaisuuksiin.

Lisätietoja:

Sepänkeskus asiakaspalvelu
050 576 9979
sepankeskus@kyt.fi

Eerik Rutanen
Vastaava aulahenkilö
050 340 9304
eerik.rutanen@kyt.fi

Yleistä tilojen varauksista

Kaikkiin tiloihin on mahdollista saada myös videotykki ja tietokone. Ilmoita tarvittavista laitteista hyvissä ajoin, mieluiten varauksen yhteydessä tai viimeistään viikkoa ennen käyttöä!

Kokous- ja toimitilavuoroja haetaan kirjallisesti Sepänkeskuksesta (Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä) saatavilla tai alla olevista tilahakemuslinkeistä tulostettavilla lomakkeilla. Hakemukset palautetaan Sepänkeskukseen. Säännöllisistä tilavuoroista peritään kausimaksu. Kokous- ja toimitiloja voi varata myös tunti/päivävuokralla (tilapäinen käyttö).

Tilahakemus, vakituiset vuorot

Tilahakemus, tilapäiset vuorot

Säännöllisiä kokous- ja toimintavuoroja haetaan kesäkaudelle huhtikuun loppuun mennessä, syys- ja kevätkaudelle toukokuun loppuun mennessä. Yhteisöt ja ryhmät voivat varata myös nuorisotiloja käyttöönsä.

Hakemukset tehdään kirjallisesti Sepänkeskuksesta (Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä) saatavilla tai yllä olevista tilahakemuslinkeistä tulostettavilla lomakkeilla. Hakemukset palautetaan Sepänkeskukseen.

Toimistotilojen vuokraus
Sepänkeskuksessa on vuokrattavana myös toimistotiloja. Tällä hetkellä kaikki toimistohuoneet ovat käytössä. Lisätietoja antaa KYT:n toiminnanjohtaja Raili Haaki.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Kokoustilat, Sepänkeskus

Tutustu myös Kansalaistoiminnankeskus Mataran tiloihin