Sepänkeskus

Kokoustilat – Sepänkeskus, Jyväskylä

Sepänkeskus on auki maanantaista torstaihin klo 08:00 – 18:00 ja perjantaisin klo 08:00 – 14:00. Kokoustiloja voi varata myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Korona-pandemia ja tilojen käytön rajoitukset

Aluehallintovirasto on 11.8.2021 antamassa päätöksessään asettanut Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin alueelle henkilömäärärajoituksia. Rajoitukset ovat voimassa 13.8.-9.9.2021 Jyväskylässä. Sepänkeskuksessa voidaan järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä sisätiloissa, jos osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä. Ulkotiloissa yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi järjestää, jos osallistujamäärä on enintään 50 henkilöä.

Edellä mainittuja osallistujamääriä ylittäviä tilaisuuksia voi kuitenkin järjestää edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattamalla opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 31.5.2021 antamaa ohjetta, joka täydentää suoraan tartuntatautilain pykälän 58 c velvoitteita. Velvollisuutena on myös kirjallisen suunnitelman tekeminen. Kirjallinen suunnitelma toimitetaan Sepänkeskuksen aulapalveluun tai sähköpostitse osoitteeseen sepankeskus@kyt.fi ennen varattua tilaisuutta. Toimijoiden pitää tehdä kirjallinen suunnitelma siitä, miten ne mahdollistavat yleisölle ja asiakkaille lähikontaktien välttämisen, mikäli ovat järjestämässä tilaisuutta, jonka osallistujamäärä on suurempi kuin 10 henkilöä. Velvoitteiden toteuttaminen on asiakkaan vastuulla. Jos toimintaa ei ole mahdollista järjestää lain edellyttämällä tavalla, Sepänkeskuksen tiloja ei voi käyttää.

Olemme laatineet listan Sepänkeskuksen tilojen maksimihenkilömääristä, jotta turvavälit toteutuisivat: Reaktori 60 hlö, Aula 20 hlö, Isotooppi 20 hlö, Protoni 12, Molekyyli 12, Koeputki 10 hlö, Elektroni 10 hlö ja Happi 6 hlö. Näitä henkilömääriä suurempia kokoontumisia tiloissa ei ole mahdollista järjestää.

Tilat

Tarjoamme kokous- ja juhlatiloja erilaisten organisaatioiden ja yksityishenkilöiden käyttöön Jyväskylän keskustasta. Asiakkaan on mahdollista vuokrata erikokoisia tiloja aina 10 hengen kokoushuoneesta suureen 200 hengen saliin. Kokoustilojen lisäksi Sepänkeskuksesta on mahdollista vuokrata myös toimisto- ja varastotiloja. Sijaitsemme osoitteessa Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä.

Sepänkeskus on palvellut erilaisia kansalaistoiminnan muotoja vuodesta 1993 lähtien. Alun perin vuonna 1940 tehtaaksi valmistuneessa rakennuksessa ehti toimia myös Jyväskylän Yliopiston kemian laitos vuoteen 1993 saakka. Perintönä tästä ajasta ovat säilyneet huoneiden tiedepainotteiset nimet. Nykyisin Sepänkeskus on Jyväskylän kaupungin omistama, ja rakennus on ollut KYT ry:n hallinnoima vuodesta 2012 lähtien.

Kulku Sepänkeskukseen tapahtuu Kyllikinkadun puolelta. Pihassa on parkkipaikka, jonka lisäksi vieressä kulkevan Yrjönkadun varrelta löytyy myös kiekkopaikkoja. Rakennuksen ulkopuolella on helppokulkuiset liuskat liikuntarajoitteisia varten. Sepänkeskuksen keskivaiheilla on portaikon yhteydessä pyörätuolinostin toiseen kerrokseen. Inva-WC sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa.

Lisätietoja

Sepänkeskus aulapalvelut
050 576 9979
sepankeskus@kyt.fi

Eerik Rutanen
Yhteisökehittäjä
050 340 9304
eerik.rutanen@kyt.fi

Yleistä tilojen varauksista

Osa tiloista on varustettu kiinteällä videotykillä, jonka lisäksi tarjoamme siirrettävää videotykkiä tiloihin, joista sitä ei löydy. Aulapalveluista saa myös lainaan kannettavan tietokoneen. Ilmoita tarvittavista laitteista hyvissä ajoin, mieluiten varauksen yhteydessä tai viimeistään viikkoa ennen käyttöä!

Kokous- ja toimitilavuoroja haetaan Sepänkeskuksesta (Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä) saatavilla tai alla olevista tilahakemuslinkeistä tulostettavilla lomakkeilla. Hakemukset palautetaan Sepänkeskukseen allekirjoitettuna joko paperitse tai skannattuna sähköpostitse. Säännöllisistä tilavuoroista peritään kausimaksu. Kokous- ja toimitiloja voi varata myös tunti/päivävuokralla tilapäistä käyttöä varten. Säännöllisiä kokous- ja toimintavuoroja voi hakea ympäri vuoden, mutta pääsääntöisesti niitä myönnetään korkeintaan vuodeksi eteenpäin.

Tilahakemus, vakituiset vuorot

Tilahakemus, tilapäiset vuorot

Toimistotilojen vuokraus

Sepänkeskuksessa on vuokrattavana myös toimistotiloja. Lisätietoja antaa KYT:n toiminnanjohtaja Tiina Sivonen.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Kokoustilat, Sepänkeskus

Tutustu myös Kansalaistoiminnankeskus Mataran tiloihin