Sepänkeskus

Kokoustilat – Sepänkeskus, Jyväskylä

Sepänkeskus on auki maanantaista torstaihin klo 08:00 – 18:00 ja perjantaisin klo 08:00 – 14:00. Kokoustiloja voi varata myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Korona-pandemia ja tilojen käytön rajoitukset

Aluehallintovirasto ei määrännyt suoria henkilömäärärajoituksia jatkettaviksi Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella 10.9.2021 lähtien. Rajoitusten poistuttua myöskään erillistä selvitystä hygienian ja turvavälien noudattamisesta ei enää vaadita.

Edelleen voimassa säilyy kuitenkin tartuntatautilain väliaikainen pykälä 58 c, joka on voimassa tällä hetkellä 31.12.2021 asti. Pykälä velvoittaa yleisötilaisuuksien järjestäjiä huolehtimaan hygienian ja turvavälien toteutumisesta osallistujille. Tämä käytännössä rajoittaa jonkin verran Sepänkeskuksen tilojen maksimihenkilömääriä.

Olemme laatineet listan Sepänkeskuksen tilojen maksimihenkilömääristä yleisötilaisuuksia varten, jotta edellä mainitut vaatimukset toteutuisivat: Reaktori 90 hlö, Aula 35 hlö, Isotooppi 35 hlö, Protoni 20, Molekyyli 20, Koeputki 15 hlö, Elektroni 15 hlö ja Happi 7 hlö.

Tilat

Tarjoamme kokous- ja juhlatiloja erilaisten organisaatioiden ja yksityishenkilöiden käyttöön Jyväskylän keskustasta. Asiakkaan on mahdollista vuokrata erikokoisia tiloja aina 10 hengen kokoushuoneesta suureen 200 hengen saliin. Kokoustilojen lisäksi Sepänkeskuksesta on mahdollista vuokrata myös toimisto- ja varastotiloja. Sijaitsemme osoitteessa Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä.

Sepänkeskus on palvellut erilaisia kansalaistoiminnan muotoja vuodesta 1993 lähtien. Alun perin vuonna 1940 tehtaaksi valmistuneessa rakennuksessa ehti toimia myös Jyväskylän Yliopiston kemian laitos vuoteen 1993 saakka. Perintönä tästä ajasta ovat säilyneet huoneiden tiedepainotteiset nimet. Nykyisin Sepänkeskus on Jyväskylän kaupungin omistama, ja rakennus on ollut KYT ry:n hallinnoima vuodesta 2012 lähtien.

Kulku Sepänkeskukseen tapahtuu Kyllikinkadun puolelta. Pihassa on parkkipaikka, jonka lisäksi vieressä kulkevan Yrjönkadun varrelta löytyy myös kiekkopaikkoja. Rakennuksen ulkopuolella on helppokulkuiset liuskat liikuntarajoitteisia varten. Sepänkeskuksen keskivaiheilla on portaikon yhteydessä pyörätuolinostin toiseen kerrokseen. Inva-WC sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa.

Lisätietoja

Sepänkeskus aulapalvelut
050 576 9979
sepankeskus@kyt.fi

Eerik Rutanen
Yhteisökehittäjä
050 340 9304
eerik.rutanen@kyt.fi

Yleistä tilojen varauksista

Osa tiloista on varustettu kiinteällä videotykillä, jonka lisäksi tarjoamme siirrettävää videotykkiä tiloihin, joista sitä ei löydy. Aulapalveluista saa myös lainaan kannettavan tietokoneen. Ilmoita tarvittavista laitteista hyvissä ajoin, mieluiten varauksen yhteydessä tai viimeistään viikkoa ennen käyttöä!

Kokous- ja toimitilavuoroja haetaan Sepänkeskuksesta (Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä) saatavilla tai alla olevista tilahakemuslinkeistä tulostettavilla lomakkeilla. Hakemukset palautetaan Sepänkeskukseen allekirjoitettuna joko paperitse tai skannattuna sähköpostitse. Säännöllisistä tilavuoroista peritään kausimaksu. Kokous- ja toimitiloja voi varata myös tunti/päivävuokralla tilapäistä käyttöä varten. Säännöllisiä kokous- ja toimintavuoroja voi hakea ympäri vuoden, mutta pääsääntöisesti niitä myönnetään korkeintaan vuodeksi eteenpäin.

Tilahakemus, vakituiset vuorot

Tilahakemus, tilapäiset vuorot

Toimistotilojen vuokraus

Sepänkeskuksessa on tällä hetkellä vapaana toimistotiloja. Lisätietoja antaa Sepänkeskuksen yhteisökehittäjä Eerik Rutanen.

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:

Kokoustilat, Sepänkeskus

Tutustu myös Kansalaistoiminnankeskus Mataran tiloihin