Sepänkeskus

Sepänkeskus, Jyväskylä

Sepänkeskus sijaitsee keskellä kaupunkia osoitteessa Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä.

Sepänkeskus on osa Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n toimintaa. Vuonna 1940 valmistunut tehdasrakennus on ollut kansalaistoiminnan käytössä vuodesta 1993. Järjestöt voivat vuokrata talosta kokous- ja kokoontumistiloja sekä pysyvämpiä toimisto- ja varastotiloja.

Rakennuksen ulkopuolella on hyvät liuskat liikuntarajoitteisia varten. Rakennuksen keskivaiheilla on portaikon yhteydessä pyörätuolinostin. Inva-WC sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa.

Sepänkeskuksen aulahenkilö on Ritva Lamberg ja hänellä on apunaan vahtimestari.

Kokous- ja ryhmätilat
Sepänkeskuksen tilat ovat varattavissa järjestöille ja ryhmille sekä koulutuskäyttöön ja yksityistilaisuuksiin.

Lisätietoja:

Sepänkeskus asiakaspalvelu
gsm 050 576 9979

Ritva Lamberg
gsm 050 340 9304

Aula 1. kerros (50 henkilöä)

Aulan yhteydessä on keittiö, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni, tiskokone, kahvinkeittimet, vedenkeitin, vesipiste, liesi ja astiat.

Yleistä tilojen varauksista

Kaikkiin tiloihin on mahdollista saada myös dvd-soitin, diaprojektori, cd/kasettisoitin ja tarvittaessa videotykki. Ilmoita tarvittavista laitteista hyvissä ajoin, mieluiten kaksi viikkoa aiemmin!

Säännöllisiä kokous- ja toimintavuoroja haetaan kesäkaudelle huhtikuun loppuun mennessä, syys- ja kevätkaudelle toukokuun loppuun mennessä. Hakemukset tehdään kirjallisesti Sepänkeskuksesta (Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä) saatavilla tai alla olevista tilahakemuslinkeistä tulostettavilla lomakkeilla. Hakemukset palautetaan Sepänkeskukseen. Säännöllisistä tilavuoroista peritään kausimaksu. Kokous- ja toimitiloja voi varata myös tunti/päivävuokralla (tilapäinen käyttö).

Tilahakemus, vakituiset vuorot

Tilahakemus, tilapäiset vuorot

Säännöllisiä kokous- ja toimintavuoroja haetaan kesäkaudelle huhtikuun loppuun mennessä, syys- ja kevätkaudelle toukokuun loppuun mennessä. Yhteisöt ja ryhmät voivat varata myös nuorisotiloja käyttöönsä.

Hakemukset tehdään kirjallisesti Sepänkeskuksesta (Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä) saatavilla tai yllä olevista tilahakemuslinkeistä tulostettavilla lomakkeilla. Hakemukset palautetaan Sepänkeskukseen.

Toimistotilojen vuokraus
Sepänkeskuksessa on vuokrattavana myös toimistotiloja. Tällä hetkellä kaikki toimistohuoneet ovat käytössä. Lisätietoja antaa KYT:n toiminnanjohtaja Raili Haaki.

Kokoustilat