Keski-Suomen kohtaamispaikat -verkosto

Keski-Suomen kohtaamispaikat -verkosto on avoin yhteistyöverkosto kaikille Keski-Suomessa kohtaamispaikkoja ylläpitäville yhteisöille ja tahoille. Se perustettiin vuoden 2018 lopulla.

Verkostoa koordinoi kevääseen 2018 saakka Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus KOSKEn Yhdessä ei olla yksin –hanke, jonka päätyttyä verkoston kehittämisryhmä on vastannut koordinoinnista yhteisesti. Ryhmässä ovat mukana vuonna 2023 KOSKEKansalaistoiminnankeskus MataraMannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiriLaukaan Väentupa sekä Jyväskylän kaupungin kulttuuri-ja osallisuuspalvelut. Verkoston puheenjohtajana toimii Sari Naappi (Matara), viestinnästä verkostolle vastaa Taru Paavolainen (KOSKE) ja kehittäjäryhmän muut jäsenet ovat Tiina Kämäräinen (MLL) , Satu-Marja Hassi (Väentupa), Malanja Mieskonen (Piippurannan Klubi).

Keski-Suomen kohtaamispaikat -verkoston tavoitteena on verkostoituminen ja tutustuminen eri kohtaamispaikkoihin, vertaistuen jakaminen (tietojen, vinkkien ja ideoiden sekä hyvien käytäntöjen jakaminen oman työn tueksi) ja viestinnällinen yhteistyö. Verkosto kokoontuu neljä kertaa vuodessa (2 etänä, 2 lähitapaamisena). Tapaamisista kirjoitetaan muistio.

Haluaisitko liittyä verkoston postituslistalle? Ota yhteyttä: Taru Paavolainen, taru.paavolainen@koske.fi.

Lisätietoja verkostosta:

Kansalaistoiminnan johtaja Sari Naappi
Kansalaistoiminnankeskus Matara
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry
sari.naappi@kyt.fi
040 777 9582

Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: